MISHANDLING SAMT SEKSUELLE OG VOLDELIGE OVERGREB PÅ BØRN

Kom med dybt ind i efterforskningen af disse meget traumatiserende sager, som er en meget voldsomt psykisk belastning for ikke mindst de forurettede børn og deres pårørende men også for de politifolk og andre fagpersoner, der arbejder med denne type sager alle dage året rundt.

Man skal være af en speciel støbning for ikke at lade sig påvirke unødigt af dette arbejde.

Hør om den pensionerede politikommissærs oplevelser sammen med de specialuddannede efterforskere i deres dagligdag med videoafhøringer af børn og efterforskning af sager, hvor børn har været udsat for voldsom mishandling eller krænkelse.

Der vil blive taget udgangspunkt i mange af de sager, som dagligt igennem de sidste mange år har været igennem hænderne på disse politifolk.

Hvordan opdager man at ens barn har været udsat for overgreb og hvordan kan man sikre sig bedre mod at det ikke sker. Hvem er det der krænker vores børn. Forældre slår da ikke deres børn. Kun socialt dårligt stillede forældre og misbrugere mishandler deres børn. ?

Få svar på nogle af de mange spørgsmål og få en aktuel opdatering omkring området.

Henvender sig bredt til forsamlinger med interesse for at høre nærmere om dette meget alvorlige område, som år for år desværre udvikler sig i den forkerte retning.