Konsulentopgaver

OPTIMERING OG KVALITETSSIKRING AF ANMELDELSER TIL POLITIET

Med sine mange års erfaring med samarbejde med mange forskellige kommuner, Socialstyrelsen og børnehuse mv. tilbyder pensionerede politikommissær Ove Pedersen konsulentbistand og rådgivning til grupper af kommunale medarbejdere samt pædagoger og lærere/skoleledere i skoler og institutioner omkring overgrebssager med børn og unge.

Hør mere om hvorledes man optimerer sit arbejde inden henvendelsen til politiet og hvordan man kvalitetssikrer sin mistanke eller anmeldelse til politiet samt forbereder den svære børnesamtale med de ramte børn og den ligeså svære samtale med de dybt ulykkelige forældre.

Hvad skal man, hvad må man, hvornår gør man det for ikke at ødelægge noget under politiets efterforskning af mistanke og sag. Få udfærdiget det helt nødvendige tjek skema til dette meget vigtige arbejde.

 

HVORDAN BESKYTTER MAN SIG SOM ANSAT MOD OVERGREBS MISTANKEN

Med udgangspunkt i erfaringer fra en del sager vedr. seksuelle og voldelige overgreb på børn forøvet af ansatte i institutioner og skoler mv., som den pensionerede politikommissær Ove Pedersen har beskæftiget sig med igennem en årrække i politiet, vil der blive lavet et tjek på om de interne spilleregler er gode nok og nu også holder i en travl hverdag.

Er alle enige om hvad man har af regler, bliver disse overholdt og hvad gør man som leder eller kollega , hvis nogen ikke overholder regler og aftalte spilleregler.

Hvordan beskytter man sig selv mod mistanke og hvornår er mine handlinger omkring et barn ikke legalt mere.

PHONE

123-456-7890